INSTITUTUL ROMAN DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA

Selectie rapida

S.E.P.I.

Scris de  IRPI Admin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

sepi sigla

SEPI (Societatea pentru Explorarea Integrarii in Psihoterapie) este o organizatie internationala cu caracter interdisciplinar, al carei obiectiv principal este promovarea dezvoltarii si evaluarii abordarilor psihoterapeutice care nu sunt limitate de o singura abordare.

SEPI isi propune sa promoveze comunicarea intre clinieni, cercetatori si teoreticieni care isi doresc sa exploreze integrarea in perspectivele psihoterapeutice si integrarea cercetarilor in practica. Organizatia confera un grup de apartenenta pentru cei interesati de aceste aspecte.

 

SEPI are si un bogat caracter educational prin publicarea unui jurnal stiintific, Jurnalul Integrarii in Psihoterapie, prin organizarea de Conferinte anuale, prin incurajarea cercetarilor colaborative in integrarea psihoterapiei, prin informarea membrilor cu articole, carti, workshop-uri si alte manifestari stiintifice relevante, dar si prin impartasirea metodelor clinice integrative.

 

In spiritul incurajarii unor viziuni multiple, SEPI isi propune sa promoveze, cerceteze si in limita posibilitatilor sa integreze diferitele abordari terapeutice, in scopul cresterii eficacitatii si aplicabilitatii psihoterapiei.

Jurnalul Integrarii in Psihoterapie 

jurnal sepi

SEPI

info sepi

Conferinta SEPI 2012 

evanston2012sepi

Coordonarea SEPI este asigurata de: 

§  Marvin R. Goldfried, PhD

§  Paul Wachtel, PhD

§  Barry Wolfe, PhD

§  George Stricker, PhD

Ultima modificare Marţi, 01 Mai 2012 12:13

IRPI Admin

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

Login pentru a posta comentarii

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

© Copyright 2012.

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

IRPI este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care activează în domeniul psihologiei şi psihoterapiei integrative, acreditată de Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia Europeană de Psihoterapie Integrativă.

Site administrat de www.websystem.ro