INSTITUTUL ROMAN DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA

Selectie rapida

Lansarea Cartii Rosii de C. G. Jung

Scris de  IRPI Admin
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

 mara lansare jung

Dragi Colegi,

 

Vă împartășim din seara de 8 noiembrie, o zi sfântă și totodată plină de încărcătură unui eveniment cultural, psihologic și spiritual. Numărul  mare de participanți curioși, interesați de ce urmau să dezbată invitații de seamă au fost parte importantă din această atmosferă.

O dezbatere de o oră și jumătate plină de esență, informații, implicare, pasiune,  profesionalism și nu în ultimul rând spirit umoristic despre istoria psihologiei și psihanalizei, despre C. G. Jung și psihologia analitică, despre vise și sensul lor...o seara ALTFEL de care ne-am bucurat fiecare și împreună, pentru care mulțumim Editurii Trei și invitaților:  Andrei Pleșu, Mihaela Minulescu, Vasile Dem. Zamfirescu și moderatorului Horia Roman Patapievici.

Încununată fiind cu alte 3 ore petrecute în compania colegelor integrativiste unde am continuat discuția într-o atmosfera colegială și cărora doresc să le mulțumesc!

psihoterapeut Mara PRICEPUTU

Ultima modificare Marţi, 01 Mai 2012 11:56

IRPI Admin

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

Mai multe din această categorie: Situatia studentilor absolventi "Spiru Haret" »
Login pentru a posta comentarii

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

© Copyright 2012.

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

IRPI este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care activează în domeniul psihologiei şi psihoterapiei integrative, acreditată de Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia Europeană de Psihoterapie Integrativă.

Site administrat de www.websystem.ro