INSTITUTUL ROMAN DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA

Selectie rapida

Manifestari Stiintifice

Sâmbătă, 10 Iulie 2010 07:10 Scris de  IRPI Admin
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

cat manifestari stiintifice

Institutul Român de Psihoterapie integrativă îşi propune să fie un participant activ în comunitatea ştiinţifică şi pentru aceasta, membrii săi organizează sau iau parte la numeroase evenimente cu caracter ştiinţific.

Abordarea starii de bine din perspectiva intergrativa si interdisciplinara

Pentru a afla informatii despre Conferinta Internationala de Psihoterapie Integrativa din 2011 te invitam sa accesezi site-ul oficial al acestui eveniment stiintific: http://www.integrative-psychotherapy.ro/index.htm 

 

Evenimente la care am participat Recent:

Conferinţă Europeană "Psihoterapia Integrativă într-o lume în dezintegrare"

 

Evenimente Organizate Recent:

„Conferinţa Internaţională de Psihoterapie Integrativă”

I.R.P.I. împreună cu Asociaţia Europeană de Psihoterapie Integrativă, Asociaţia Română de Psihoterapie Integrativă, a organizat în perioada 16-17 Mai 2009 prima conferinţă internaţională de psihoterapie integrativă din România, la Bucureşti, în incinta Hotel Majestic Ramada.

Conferinţa a reunit personalităţi din mediul internaţional al psihoterapiei integrative, invitaţi de onoare fiind Preşedintele EAIP Jan Rademaker şi supervizorul din partea EAIP pentru România, Michael Randolph.

Am fost parteneri în organizarea următoarelor evenimente: 

Simpozionul Naţional "Exemple de bune practici în orientarea scolară şi consilierea profesională"

I.R.P.I. a fost partenerul Grupului Şcolar de Arte şi Meserii "Spiru Haret"-Bucureşti în organizarea evenimentului cu ocazia a 55 de ani de la înfiinţare. În cadrul evenimentului, Preşedintele I.R.P.I., Mara Priceputu, a susţinut workshop-ul cu tema „Aspecte ale profilului psihologic al tânărului candidat la viaţa profesională”. Simpozionul s-a desfăşurat în perioada 30 Martie- 1 Aprilie 2009.


Ultima modificare Marţi, 27 Ianuarie 2015 01:14
IRPI Admin

IRPI Admin

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

E-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Mai multe din această categorie: Promovare şi Dezvoltare »
Login pentru a posta comentarii

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

© Copyright 2012.

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

IRPI este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care activează în domeniul psihologiei şi psihoterapiei integrative, acreditată de Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia Europeană de Psihoterapie Integrativă.

Site administrat de www.websystem.ro