INSTITUTUL ROMAN DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA

Selectie rapida

Informare si Documentare

Scris de  IRPI Admin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

documentare si informare

Institutul Român de Psihoterapie Integrativă îşi propune să promoveze psihoterapia integrativă şi prin elaborarea şi editarea unor materiale educaţionale de specialitate. În acest sens am înfiinţat Editura I.R.P.I. şi Centrul de Informare si Documentare.

I. Editura I.R.P.I.- include două colecţii de bază:

1. Colecţia pentru psihoterapeuţi - unul din primele proiecte ale editurii noastre este „Jurnalul Român de Psihoterapie Integrativă” , un jurnal ce include articole de specialitate din sfera teoriilor, cercetărilor şi practicii psihoterapiei integrative din România şi din străinătate.

2. Colecţia pentru educaţie şi prevenţie - conţine materiale informative de psihoeducaţie axate pe mai multe nivele-domenii de intervenţie ale psihologiei în general şi ale psihoterapiei integrative în special.

II. Centrul de Informare si Documentare: include mai multe servicii special concepute si adaptate pentru studenţii aflaţi în formare şi viitorii psihoterapeuţi integrativişti.

  1. Bibliotecă;

  2. Materiale profesionale (traduceri de specialitate);

  3. Videoteca;

  4. Legislaţie profesională;

  5. Consultanţa profesională: formarea cadrului de practica psihoterapeutica; infomare legislativă; orientare in sursele bibliografice.

  6. Acces la internet şi bază de date.

Ultima modificare Marţi, 28 Februarie 2012 19:55

IRPI Admin

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

Mai multe din această categorie: « Forma lucrare de absolvire S.E.P.I. »
Login pentru a posta comentarii

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

© Copyright 2012.

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

IRPI este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care activează în domeniul psihologiei şi psihoterapiei integrative, acreditată de Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia Europeană de Psihoterapie Integrativă.

Site administrat de www.websystem.ro