INSTITUTUL ROMAN DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA

Selectie rapida

Psihoterapia integrativă de familie: între teorii științifice și experiențe practice

Scris de  IRPI Admin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

psihoterapie integrativa de familie conf 2011

Dr. Emoke TARJAN, Psih. Gyorgy GASPAR

Psihoterapia integrativă de familie este o intervenţie specifică menită să re-asigure starea de bine a persoanelor care fac parte dintr-un sistem familial, prin dezvoltarea de noi roluri şi comportamente dezirabile. Obiectivul central al intervenţiei este flexibilizarea schemelor cognitive şi emoţionale, în vederea îmbunătăţirii experienţelor intra şi interpersonale.

Workshop-ul nostru îşi propune să dezvolte nivelul de competenţă al practicienilor prin oferirea de noi modele de intervenţie şi abordare a persoanelor care alcătuiesc un sistem familial. Conceptele specifice teoriei relaţie-obiect, a teorie centrate pe compasiune şi perspectiva contextuală sunt doar câteva din elementele care definesc abordarea noastră integrativă în activitatea cu copiii şi familiile.Specificul workshop-ului nostru este centrarea pe activităţi practice şi interactive menite să faciliteze procesul de comprehensiune şi aplicare a unor noi strategii de intervenţie psihoterapeutică.

 

Ultima modificare Marţi, 01 Mai 2012 12:31

IRPI Admin

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

Login pentru a posta comentarii

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

© Copyright 2012.

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

IRPI este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care activează în domeniul psihologiei şi psihoterapiei integrative, acreditată de Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia Europeană de Psihoterapie Integrativă.

Site administrat de www.websystem.ro