INSTITUTUL ROMAN DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA

Selectie rapida

Al XVIII-lea Congres European de Psihoterapie 2012

Scris de  IRPI Admin
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

congres psiho spania 2012

Acesta nu este doar un anunț despre o altă Conferință. Acest eveniment științific vă poate îmbunătății viața profesională și starea personală de bine. În condițiile în care știți totul despre psihoterapia practicată la nivel european, nu merită să parcurgeți acest anunț până la capăt sau să accesați pagina de internet a evenimentului: www.congresoeuropeopsicoterapia2012.eu

Prin acest mesaj dorim să vă facem cunoscută organizarea celui de al XVIII-lea Congres European de Psihoterapie în Valencia – Spania, în perioada 4-7 iulie 2012.

Congresul este organizat de Federația Spaniolă de Psihoterapie (FEAP www.feap.org) în colaborare cu Asociația Europeană de Psihoterapie (EAP www.europsyche.org).

Sănătatea mintală este un drept uman. Aceasta permite oamenilor să se bucure de starea de bine, calitatea vieții și a sănătății. Promovează învățarea, implicarea în muncă și participarea în societate (Pactul european pentru sănătatea mintală și starea de bine, 2008).

Nu există sănătate fără sănătate mintală – psihoterapia ajută oamenii!

Cu toții cunoaștem că există numeroase dovezi științifice și nenumărate modalități de lucru validate empiric. Sănătatea mintală cu un sistem psihoterapeutic bine organizat reprezintă un factor de protecție care favorizează reziliența la situațiile de criză ale populației.

 

Te invităm să participi la Conferință pentru a împărtășii cunoștințe, a învăța și a interacționa cu profesioniști și colegi din întreaga Europă.

Pe site-ul evenimentului științific, vei găsii mai multe informații despre conținutul Conferinței, despre speackeri, procesul de înregistrare și multe alte informații utile. website: http://congresoeuropeopsicoterapia2012.eu/


Valencia este un loc minunat care merită vizitat vara.

 

Comitetul de organizare

Begoña Olabarría Președinte FEAP
Adrian Rhodes Președinte EAP
Annette Kreuz

Ultima modificare Joi, 01 Martie 2012 21:24

IRPI Admin

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

Mai multe din această categorie: Congresul European de Psihoterapie 2010 »
Login pentru a posta comentarii

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

© Copyright 2012.

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

IRPI este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care activează în domeniul psihologiei şi psihoterapiei integrative, acreditată de Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia Europeană de Psihoterapie Integrativă.

Site administrat de www.websystem.ro