INSTITUTUL ROMAN DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA

Selectie rapida

Invitatie Cartea Rosie C.G. Jung

Scris de  IRPI Admin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

cartea rosie jung

Editura TREI si Institutul Cultural Roman va invita marti, 8 noiembrie, ora 18.00, la o dezbatere privind volumul Cartea Rosie de C.G. Jung. Evenimentul are loc la sediul Institutului Cultural Roman din Aleea Alexandru nr. 38, sector 1.

Moderator: Horia Roman Patapievici

Vor vorbi: Andrei Plesu, Mihaela Minulescu, Vasile Dem. Zamfirescu.

CARTEA ROSIE
LIBER NOVUS

Autor: Carl Gustav JUNG
Editata de Sonu Shamdasani
Traducere din germana de Viorica Niscov
Traducerile din engleza de Simona Reghintovschi
Nr. de pagini: 404
Format: 30 x 40 cm
Pret: 499 lei
Editura TREI
 

"O premiera editoriala care sincronizeaza psihologia autohtona cu cea europeana"

                                                                                                          - Dilema Veche

"Anii in care m-am ocupat de imaginile interioare au constituit perioada cea mai importanta a vietii mele, in decursul careia s-au decis toate lucrurile esentiale. Atunci a inceput totul, iar amanuntele care au urmat sunt doar niste completari si lamuriri. Intreaga mea activitate ulterioara a constat in a elabora ceea ce tasnise in acei ani din inconstient si mai intai ma inundase, ma coplesise. A fost materia primordiala pentru opera unei vieti" C. G. Jung

Acestea sunt cuvintele psihologului C.G. Jung scrise in 1957, in care se refera la deceniile cand a lucrat la Cartea Rosie, din 1914 pana in 1930. Cu toate ca se stie de peste 80 de ani de existenta ei, Cartea Rosie nu a fost niciodata publicata si nici nu a fost pusa la dispozitie publicului interesat, discipolilor si succesorilor lui Jung.

Publicarea Cartii Rosii ne da posibilitatea unei noi epoci in intelegerea scrierilor lui Jung. Ne ofera o deschidere unica spre modul in care si-a recuperat sufletul si a constituit o psihologie. Ar putea sa fie cea mai influenta scriere, nepublicata pana in prezent, din istoria psihologiei.

Accesul publicului este liber.
Ultima modificare Marţi, 01 Mai 2012 11:54

IRPI Admin

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

Login pentru a posta comentarii

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

© Copyright 2012.

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

IRPI este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care activează în domeniul psihologiei şi psihoterapiei integrative, acreditată de Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia Europeană de Psihoterapie Integrativă.

Site administrat de www.websystem.ro