INSTITUTUL ROMAN DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA

Selectie rapida

Formatori

Coca Tincuta Dumitru

Publicat în Formatori
Scris de  IRPI Admin Miercuri, 23 Iunie 2010 03:04

Psiholog, psihoterapeut Coca Tincuța DUMITRU - 1997 Universitatea Buc Fac. de Psihologie - Sociologie. Începând cu anul 2000 până în prezent este psiholog principal în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. În 2004 Curs Postuniversitar de Psihologie Judiciară la Universitatea Babes- Boylay din Cluj. 2004 - psihoterapeut în hipnoza clinică, relaxare și terapie ericksoniană. 2006-2008 Master în Psihologie Aplicată în Apărare și Securitate Națională. 2007 - Supervizor acreditat de Colegiul Psihologilor in specializarile Psihologia Clinică, Psihologia Muncii și Transporturi, Securitate și Apărare Națională. Începând cu anul 2007 particip în calitate de Investigator în diferite studii clinice de cercetare în tulburări psihice. 2000 - până în prezent Colaborare profesională cu Laboratorul Serviciului Medico - Legal Constanța în Comisia de Expertiză Psihiatrică. Participări la trening-uri naționale și internaționale legate de activități specifice acestui domeniu. 2008 - Reprezentant Filiala Constanța - Institutul Român de Psihoterapie Integrativă si formatori in psihoterapie itnegrativa.

Viorel Pasca

Publicat în Formatori
Scris de  IRPI Admin Miercuri, 23 Iunie 2010 03:04

 

Psihoterapeut Dr. Viorel Pasca este expert criminalist oficial în domeniul„Expertiza pentru detecţia comportamentului simulat (Poligraf), cadru didactic-asociat la Universitatea de Vest “Vasile Goldis” Arad. Atestat cu drept de liberă practică de Colegiul Psihologilor din România ca psiholog principal, autonom, în specializările psihologie judiciară şi psihologie clinică, cu drept de supervizare profesională. Este sihoterapeut-formator în cadrul Institutului Român de Psihoterapie Integrativă, din 2011 si preşedintele Filialei Maramureş a Colegiului Psihologilor din România şi membru în mai multe asociaţii profesionale. Este Formator - supervizor in psihoterapie integrativa in cadrul Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa.

Iustinian Turcu

Publicat în Formatori
Scris de  IRPI Admin Miercuri, 23 Iunie 2010 03:04

IustinianTurcu

Profesor doctor psi­holog Iusti­nian Turcu (doctor în Psi­hologie, formator și supervizor în Asociația Românã de Hipnozã Clini­cã, Relaxa­re și Terapie Ericksonianã, membru al Colegiului Psihologilor, formator in cadrul Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa, membru in Comisia de Clinicã și Psihoterapie).

Augustin Cambosie

Publicat în Formatori
Scris de  IRPI Admin Miercuri, 23 Iunie 2010 03:04

AugustinCambosie

Psihoterapeut Augustin CAMBOSIE - Este membru al Societăţii Psihanalitice Române (1990-2000), membru fondator al Asociaţiei Române de Psihoterapie Psihanalitică (1999), psihoterapeut formator şi supervizor în ARPP (2000-prezent), membru în board-ul EFPP (European Federation of Psychoanalytic Psychotherapies), preşedinte al Federaţiei Române de Psihoterapie (1999-2008), vicepreşedinte al FRP (2008-prezent). Practică privată în psihanaliză şi psihoterapie analitică (1973-2000).

Mara Priceputu

Publicat în Formatori
Scris de  IRPI Admin Miercuri, 23 Iunie 2010 03:04

MaraPriceputuIRPI

Psihoterapeut Dr. Mara PRICEPUTU - este președinte al Institutului Roman de Psihoterapie Integrativă, este psihoterapeut certificat european (EAP), trainer, supervizor în psihoterapie integrativă, psihoterapeut în hipnoză clinică și terapie ericksoniana, psihoterapie cognitiv-comportamentală, specialist în psihologie clinică, psihologie educațională, psihologia organizațională, muncii și transporturi. Este membru și reprezentant național al Asociației Europene de Psihoterapie Integrativa (EAIP), membru al Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană, al Asociației Psihologilor din România, în Colegiul Psihologilor din România. Din 2011 este vicepresedinte al Asociației Europene Interdisciplinare pentru Psihoterapie cu Copii și Tineri (UK).

Michael Randolph

Publicat în Formatori
Scris de  IRPI Admin Miercuri, 23 Iunie 2010 03:04

MichaelRandolphIRPI

Michael RANDOLPH - este psihoterapeut integrativ cu o practică privată de peste 20 de ani în Toulouse, Franţa. În prezent coordonează grupuri de formare în Anglia, Polonia, Romania şi Franţa şi ocazional în Slovenia şi Italia. Este Secretar General al Uniunii Franceze de Psihoterapie şi prezidează Comitetul de Membership al Asociaţiei Europene de Psihoterapie Integrativă (EAIP).

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

© Copyright 2012.

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

IRPI este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care activează în domeniul psihologiei şi psihoterapiei integrative, acreditată de Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia Europeană de Psihoterapie Integrativă.

Site administrat de www.websystem.ro