INSTITUTUL ROMAN DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA

Selectie rapida

Conferinta I.R.P.I. 2011

psihoterapie integrativa de familie conf 2011

Dr. Emoke TARJAN, Psih. Gyorgy GASPAR

Psihoterapia integrativă de familie este o intervenţie specifică menită să re-asigure starea de bine a persoanelor care fac parte dintr-un sistem familial, prin dezvoltarea de noi roluri şi comportamente dezirabile. Obiectivul central al intervenţiei este flexibilizarea schemelor cognitive şi emoţionale, în vederea îmbunătăţirii experienţelor intra şi interpersonale.

Workshop-ul nostru îşi propune să dezvolte nivelul de competenţă al practicienilor prin oferirea de noi modele de intervenţie şi abordare a persoanelor care alcătuiesc un sistem familial. Conceptele specifice teoriei relaţie-obiect, a teorie centrate pe compasiune şi perspectiva contextuală sunt doar câteva din elementele care definesc abordarea noastră integrativă în activitatea cu copiii şi familiile.Specificul workshop-ului nostru este centrarea pe activităţi practice şi interactive menite să faciliteze procesul de comprehensiune şi aplicare a unor noi strategii de intervenţie psihoterapeutică.

 

Pagina 3 din 3

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

© Copyright 2012.

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

IRPI este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care activează în domeniul psihologiei şi psihoterapiei integrative, acreditată de Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia Europeană de Psihoterapie Integrativă.

Site administrat de www.websystem.ro