Bine ati venit! Site-ul irpi.ro, proprietatea Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa furnizeaza servicii afectate de termeni, instiintari si conditii definite prin acest Acord. Suplimentar, cei ce aleg sa foloseasca serviciile noastre, denumiti Clienti/Utilizatori, sunt supusi regulilor, politicilor, termenilor si conditiilor aplicabile acestor servicii, acestea fiind incorporate in Acord. IRPI isi rezerva dreptul de a schimba prevederile acestui Acord in orice moment. Accesarea, navigarea sau folosirea in orice mod acestui site indica acordul pentru toate prevederile Acordului, deci va rugam sa cititi acest Acord cu atentie inainte de a proceda.

Folosirea site-ului irpi.ro

Reproducerea, distribuirea, afisarea, vanzarea, inchirierea, trasmiterea, crearea de lucrari derivative prin traducerea, modificarea, inversarea, dezasamblarea, sumarizarea sau exploatarea acestui Site sau in orice proportie a lui este interzisa cu exceptia obtinerii unei permisiuni scrise din partea IRPI.

Este interzisa orice folosire in scopuri comerciale a informatiilor furnizate pe Site si folosirea acestui Site in beneficiul altei companii cu exceptia primirii unui acord scris din partea IRPI. IRPI isi rezerva dreptul de a refuza serviciile site-ului, acestea fiind facute la discretia proprietarului, incluzand, dar fara sa se limiteze, la situatia in care consideram ca actiunile unui Client/Utilizator incalca legea, Acordul, sau contravin Politicilor IRPI.

Politica de confidentialitate

Site-ul irpi.ro se angajeaza sa nu transmita datele Clientilor/Utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu Utilizatorii/Clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Astfel, Furnizorul va retine datele utilizatorilor si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Site-ul irpi.ro poate notifica prin newsletter utilizatorii privind informatii referitoare la Furnizor si poate trimite felicitari. Site-ul irpi.ro nu promoveaza SPAM-ul, iar orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul irpi.ro poate opta pentru eliminarea acesteia din baza noastra de date.
 De asemenea, daca un utilizator nu mai doreste sa primeasca newsletterul IRPI, se poate dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit prin email.

Pentru sugestii si sesizari ne puteti contacta la adresa contact@irpi.ro

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

Materialele prezentate in cadrul Site-ului si eventualele informatii transmise prin intermediul acestuia sunt proprietatea IRPI sau a partenerilor sai, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala in vigoare in legislatia internationala sau in Romania.

Denumirea si logo-ul sunt marci inregistrate. Intreg Continutul Site-ului, adica textele, desenele, grafica, butoanele, fisierele audio, video si/sau alt format si programarea apartin exclusiv IRPI. Aranjarea, pozitionarea, impartirea, ansamblul elementelor parte a Continutului acestui Site apartin exclusive IRPI. Acestea si Continutul sunt protejate de legea romana si legile internationale ale copyrightului IRPI si alte logouri, marci comerciale, sloganuri, nume comerciale sunt marci ale IRPI , asociatilor sau partenerilor ei si folosirea acestora fara acord expres scris este prohibita. Este interzisa folosirea/utilizarea în orice modalitate care ar avea drept efect atingerea drepturilor de proprietate intelectuală protejate oricarei marci in oricare maniera sau care ar crea confuzie, discreditare, desconsiderare a IRPI.

In cazul in care un Client/Utilizator considera ca Site-ul sau un Continut expediat prin orice mijloc de catre IRPI, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze IRPI conform datelor de contact, astfel incat IRPI sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

Raspundere si precizari juridice

IRPI avertizeaza in mod expres asupra tuturor responsabilitatilor la prevederile prezentului Acord si a Termenilor Contractuali cu privire la operarea acestui site si cu privire la orice actiune intreprinsa sau neintreprinsa bazata pe oricare din informatiile furnizate pe acest site sau prin intermediul acestuia. IRPI si furnizorii mentionati in site, nu vor fi raspunzatori pentru daunele directe, indirecte, prejudicii si penalitati reiesite din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a acestui site. Acest site poate contine erori, inadvertente, omisiuni, greseli si erori tipografice. Raspunderea IRPI pentru orice daune, prejudicii si penalitati, indiferent de fundamentarea actiunii, este limitata la valoarea sumelor primite de la Client/Utilizator in luna ce preceda pretinsul act care ar naste raspunderea IRPI. Urmatoarele actiuni sau tentative de fraudare ale Siteului IRPI vor determina punerea in miscare a cercetarii penale impotriva celor responsabili: de a accesa datele de orice tip ale altui Client/Utilizator prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda, de a altera sau modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre IRPI catre Client/Utilizator, de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul, de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre IRPI catre Client/Utilizator atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

Clientul/Utilizatorul este de acord ca orice incalcare sau tentativa de incalcare a acestui Acord este inadecvata si raspunde fata de IRPI aditional fata de daunele legale, IRPI este indrituit sa primeasca de la respectivul Client/Utilizator toate sumele cu privire la tratarea incalcarii/tentativei de incalcare, inclusiv, fara limitare, cheltuielile cu avocatii.

Erori tipografice

In cazul in care considerati ca anumite informatii contin erori sau prezentarile sunt inexacte va rugam ne comunicati acest lucru la adresa contact@irpi.ro pentru a face corecturile necesare.

Legea aplicabila – jurisdictia

Prezentul Acord este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre IRPI si Client/Utlilizator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Clientul este de acord ca indiferent de orice prevedere, orice pretentie sau cauza a actiunii ce ar izvori din aceasta, in legatura sau in conexiune cu Site-ul sau acest Acord trebuie sa fie introdusa in termen de un an de la nasterea cauzei, altfel fiind tardiva, prescrisa.

Definitii

Site – siteul www.irpi.ro
Client/Utilizator – orice persoana care acceseaza sau utilizeaza site-ul www.irpi.ro
Continut – Textele, desenele, grafica, butoanele, fisierele audio, video si/sau alt format prezente pe site si programarea
IRPI – Instititutul Roman de Psihoterapie Integrativa

Trimiteri – orice mesaj, postare pe Site si/sau catre IRPI