Institutul Român de Psihoterapie Integrativă promovează excelența profesională și permanenta dezvoltare a membrilor săi, conștientizând pe deplin misiunea pe care o are în viața comunității profesionale, dar și în viața societății.

Formatori

Dr. Psih. Mara Adriana PRICEPUTU
Dr. Psih. Mara Adriana PRICEPUTU
Președinte IRPI, Formator și Supervizor în Psihoterapie integrativă și Psihologie clinică. Psihoterapeut European Certificat (EAP), psihoterapeut în hipnoză clinică și terapie ericksoniană, psihoterapie cognitiv-comportamentală, specialist în psihologia organizațională, a muncii și a transporturilor. Autor a mai multor lucrări și cercetări științifice, membru în comisii profesionale și de cercetare naționale și internaționale.
Psih. Michael RANDOLPH
Psih. Michael RANDOLPH
Formator în Psihoterapie integrativă.
Psihoterapeut integrativ cu o practică privată de peste 20 de ani în Toulouse, Franţa. În prezent coordonează grupuri de formare în Marea Britanie, Polonia, România, Franţa, Slovenia şi Italia.
Dr. Psih. Augustin CAMBOSIE
Dr. Psih. Augustin CAMBOSIE
Formator și Supervizor în Psihoterapie integrativă, Psihologie clinică, Psihoterapie psihanalitică.
Este membru al Societăţii Psihanalitice Române (1990-2000), membru fondator al Asociaţiei Române de Psihoterapie Psihanalitică (1999), psihoterapeut formator şi supervizor în ARPP (2000-prezent), membru în board-ul EFPP, preşedinte al FRP (1999-2008), vicepreşedinte al FRP (2008-2012). Practică privată în psihanaliză şi psihoterapie analitică (1973-prezent).
Dr. Psih. Gabriela DUMITRIU
Dr. Psih. Gabriela DUMITRIU
Formator în Psihoterapie Integrativă, Supervizor și Formator în Psihologie Clinică. Psiholog principal cu experiență în Psihoterapie integrativă și Psihologie clinică, în domeniul protecției drepturilor copilului și în practică privată, cu supraspecializări în psihoterapia corporală și terapia schemelor. Cadru didactic asociat-Universitatea Spiru Haret. Expertiză în protocoale internaționale pentru evaluarea cazurilor de abuz sexual asupra minorilor. Autor și coautor, expert colaborator în proiecte internaționale pe tema hipersenzitivității la copii și adulți.
Dr. Psih. Viorel PAȘCA
Dr. Psih. Viorel PAȘCA
Formator și Supervizor în Psihoterapie integrativă, Psihologie clinică.
Este expert criminalist oficial în domeniul „Expertiza pentru detecţia comportamentului simulat (Poligraf), cadru didactic-asociat la Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” Arad. Atestat cu drept de liberă practică de Colegiul Psihologilor din România ca psiholog principal, autonom, în specializările psihologie judiciară şi psihologie clinică, cu drept de supervizare profesională. Este psihoterapeut-formator în cadrul IRPI și preşedintele Filialei Maramureş a Colegiului Psihologilor din România (2009-2013).
Psih. Elena Andreea HIRIZA
Psih. Elena Andreea HIRIZA
Formator și supervizor în Psihoterapie integrativă. Psihoterapeut certificat european la Asociația Europeană de Psihoterapie.
Psiholog specialist în psihologia muncii și organizațională și psihologie aplicată în domeniul securității naționale. Activitatea profesională o desfășoară de peste 10 ani în domeniul privat, în cadrul Cabinetului individual de psihologie.