Institutul Român de Psihoterapie Integrativă promovează excelența profesională și permanenta dezvoltare a membrilor săi, conștientizând pe deplin misiunea pe care o are în viața comunității profesionale, dar și în viața societății.

Formatori

Dr. Psih. Mara Adriana PRICEPUTU
Dr. Psih. Mara Adriana PRICEPUTU
Președinte IRPI, Formator și Supervizor în Psihoterapie integrativă și Psihologie clinică. Psihoterapeut European Certificat (EAP), psihoterapeut în hipnoză clinică și terapie ericksoniană, psihoterapie cognitiv-comportamentală, specialist în psihologia organizațională, a muncii și a transporturilor. Autor a mai multor lucrări și cercetări științifice, membru în comisii profesionale și de cercetare naționale și internaționale.
Psih. Michael RANDOLPH
Psih. Michael RANDOLPH
Formator în Psihoterapie integrativă. Psihoterapeut integrativ cu o practică privată de peste 20 de ani în Toulouse, Franţa. În prezent coordonează grupuri de formare în Marea Britanie, Polonia, România, Franţa, Slovenia şi Italia.
Dr. Psih. Augustin CAMBOSIE
Dr. Psih. Augustin CAMBOSIE
Formator și Supervizor în Psihoterapie integrativă, Psihologie clinică, Psihoterapie psihanalitică. Este membru al Societăţii Psihanalitice Române (1990-2000), membru fondator al Asociaţiei Române de Psihoterapie Psihanalitică (1999), psihoterapeut formator şi supervizor în ARPP (2000-prezent), membru în board-ul EFPP, preşedinte al FRP (1999-2008), vicepreşedinte al FRP (2008-2012). Practică privată în psihanaliză şi psihoterapie analitică (1973-prezent).
Dr. Psih. Iustinian TURCU
Dr. Psih. Iustinian TURCU
Formator și Supervizor în Psihoterapie integrativă, Psihologie clinică, Hipnoză clinică și Terapie Ericksoniană. Este doctor în Psihologie, formator și supervizor în Asociația Românã de Hipnozã Clinicã, Relaxare și Terapie Ericksonianã, membru al comitetului director al Colegiului Psihologilor din România, formator în cadrul Institutului Român de Psihoterapie Integrativa, membru în Comisia de Psihologie Clinicã și Psihoterapie a Colegiului Psihologilor din România (2005-2013).
Dr. Psih. Viorel PAȘCA
Dr. Psih. Viorel PAȘCA
Formator și Supervizor în Psihoterapie integrativă, Psihologie clinică. Este expert criminalist oficial în domeniul „Expertiza pentru detecţia comportamentului simulat (Poligraf), cadru didactic-asociat la Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” Arad. Atestat cu drept de liberă practică de Colegiul Psihologilor din România ca psiholog principal, autonom, în specializările psihologie judiciară şi psihologie clinică, cu drept de supervizare profesională. Este psihoterapeut-formator în cadrul IRPI și preşedintele Filialei Maramureş a Colegiului Psihologilor din România (2009-2013).
Psih. Coca Tincuța DUMITRU
Psih. Coca Tincuța DUMITRU
Formator și Supervizor în Psihoterapie integrativă, Psihologie clinică. Psiholog principal în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, psihoterapeut în hipnoza clinică, relaxare și terapie ericksoniană. Supervizor acreditat de Colegiul Psihologilor în comisiile de: Clinică, Muncii și Transporturi, Securitate și Apărare Națională.
Psih. Elena Andreea HIRIZA
Psih. Elena Andreea HIRIZA
Formator și supervizor în Psihoterapie integrativă. Psihoterapeut certificat european la Asociația Europeană de Psihoterapie. Psiholog specialist în psihologia muncii și organizațională și psihologie aplicată în domeniul securității naționale. Activitatea profesională o desfășoară de peste 10 ani în domeniul privat, în cadrul Cabinetului individual de psihologie.