LOCAȚIA

București, Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti, Strada Izvor, Nr. 2-4

Descoperă splendoarea arhitecturală a Palatului Parlamentului din România, cunoscută și sub numele de Casa Poporului. Amplasat în inima vibrantă a Bucureștiului, acest loc oferă un cadru unic pentru organizarea unei conferințe de succes.

Central și accesibil

Casa Poporului se află în centrul Bucureștiului, oferind acces ușor și convenabil pentru participanți. Accesul facil oferit participanților face ca această locație centrală să fie potrivită atât pentru localnici, cât și pentru vizitatorii din alte orașe.Fie că veniți cu mașina, cu transportul public sau cu taxiul, veți evita orice dificultăți logistice și vă veți putea concentra pe eveniment în sine.

Atmosferă unică si istorie

Construită în perioada 1983-1994, Casa Poporului emană o atmosferă unică și fascinantă. Arhitectura sa impunătoare, materialele luxoase și detaliile fine îi conferă o eleganță aparte. Ca participanți la conferința veți avea posibilitatea de a explora și admira aceste aspecte ale Palatului Parlamentului prin intermediul tururilor și expozițiilor disponibile în cadrul clădirii.

Cu peste 1.000 de camere, este una dintre cele mai mari clădiri administrative din lume. Planul arhitectural al Casei Poporului are o formă rectangulară orizontală cu colțuri alungite și zimțate. Cu o înălțime de 84 de metri, clădirea măsoară 270 de metri pe 240 de metri și are 12 etaje vizibile (8 niveluri subterane si un adăpost antiatomic).

Infrastructură și facilități moderne

Casa Poporului pune la dispoziție facilități și infrastructură moderne, concepute special pentru a susține o desfășurare eficientă a conferinței. Sălile de conferință sunt echipate cu tehnologie audiovizuală de ultimă generație, asigurând astfel un nivel superior de interacțiune și comunicare. În plus, spațiile de recepție și pauze au fost gândite pentru a oferi un confort optim participanților.

Sala “C.A. ROSETTI” și Salonul de “RECEPŢII”

  • Fascinanta Sală”C.A. Rosetti” vă va cuceri cu cei 1420 mp, dispuși sub forma unei săli de teatru cu 600 de locuri fixe. Aici, într-un cadru spectaculos, se va desfășura conferința IRPI „Psihoterapia Viitorului. Explorarea diversității, integrării și adaptării în dezvoltarea umană”, în weekendul de 25-26 noiembrie 2023. Nu veți putea rata cel mai mare candelabru din clădire, cu o greutate impresionantă de 3 tone. Stilul cubist și art-decovă vor captiva privirea, iar covorul și băncile dispuse într-un semicerc vor completa perfect atmosfera.
  • Sâmbătă, 25 noiembrie, la ora 18:00, toți participanții sunt invitați să se bucure de o gală festivă în încântătorul Salon de “Recepții”. Acest spațiu pătrat (37x37m) este o adevărată bijuterie arhitecturală, finisată cu marmură albă și iluminată de 12 candelabre – trei pe fiecare parte, care încadrează candelabrul central al sălii. Aici, veți trăi o experiență de neuitat într-un decor rafinat și sofisticat.
  • .Alegând să participați la Conferința IRPI, veți avea ocazia de a vă învălui într-o atmosferă captivantă. Veți experimenta confortul și eleganța într-un cadru impresionant, contribuind în același timp la dezvoltarea continuă a domeniului psihoterapiei în România. Bucurați-vă de o experiență de neuitat, într-un loc care combină frumusețea și grandiozitatea, oferindu-vă inspirație și noi cunoștințe.

ACCES ȘI ÎNREGISTRARE PARTICIPANȚI 25-26 NOV 2023
PALATUL PARLAMENTULUI
“PSIHOTERAPIA VIITORULUI. Explorarea diversității, integrării și adaptării în dezvoltarea umană“,

  • Accesul în curtea Palatului Parlamentului este Poarta dinspre Parcul Izvor (Bd. Națiunilor Unite).
  • Accesul în clădirea Palatului Parlamentului se va face prin Intrarea A2S1 (dinspre Bd. Națiunilor Unite).
  • Accesul este permis începând cu ora 08:00. Înregistrarea participanților se face intre 08:00-08:50, la ora 09:00 este programată Deschiderea Conferinței.
  • Accesul participanților la Conferința IRPI va fi permis pe baza cărții de identitate.
  • Parcarea se află în fața intrării A2S1. Pentru a accesa parcarea, șoferii trebuie să aibă permisul de acces printat și plasat pe parbriz (vă rugăm să imprimați A4 permisul de acces primit si să-l amplasați pe parbriz).
  • Conferința se va desfășura în Sala C.A. Rosetti.
  • Gala Festivă va avea loc în Salon Recepții, sâmbătă  25.11, începând cu ora 18:00.

România, București,

Palatul Parlamentului,

Sala C.A. Rosetti

Strada Izvor, Nr. 2-4

CONFERINŢĂ 2023

CONFERINŢĂ
ÎNSCRIERE
PROGRAM
SPEAKERI