SIMPOZION ORGANIZAT DE POLYVAGAL ROMANIA


Vă invităm să participați la Simpozionul organizat de Polyvagal România, sâmbătă 26 Noiembrie 2022, între orele 10:00-17:00, în format hibrid: ONLINE pe platforma ZOOM și live în Baia Mare la Hotel Mara, sala de conferințe.

Proiectul Polyvagal România este creat în baza parteneriatului dintre Polyvagal Institute (PVI) din USA și Institutul Român de Psihoterapie Integrativă (IRPI) și își propune să promoveze studiile, cercetările și aplicațiile Teoriei polivagale în România și să creeze, la nivel național, o comunitate interesată de această nouă paradigmă.

SIMPOZION ORGANIZAT DE POLYVAGAL ROMÂNIA

În cadrul evenimentului vom difuza o selecție de înregistrări ale Conferinței Polyvagal Institute și Unyte Safe&Sound Summit, care a avut loc în perioada 13-16 Octombrie în S.U.A și vom prezenta principalele concepte ale Polyvagal Theory (PVT), într-un cadru interactiv de discuții.

Proiectul Polyvagal România este creat în baza parteneriatului dintre Polyvagal Institute (PVI) din S.U.A și Institutul Român de Psihoterapie Integrativă (IRPI). Includem acest eveniment științific în calendarul aniversării a 14 ani de Psihoterapie Integrativă în România.

CUI SE ADRESEAZĂ

Evenimentul se adresează specialiștilor din domeniul psihologiei, psihoterapiei, neuroștiințelor, medicilor din domeniul sănătății mintale, studenților și tuturor celor interesați de Teoria Polivagală și aplicațiile ei în zona clinică, organizațională, educațională, etc.

PROGRAMUL SIMPOZIONULUI

În program sunt incluse șapte prelegeri și workshop-uri selectate care au fost prezentate în cadrul Conferinței PVI din 13-16 Octombrie, astfel:

  1. Stephen Porges, Ph.D. – Discurs de deschidere – Teoria Polivagală
  2. Sue Carter, Ph.D. – Oxitocina și biologia siguranței

Chantal Traub, Birth Doula – Siguranța înainte de toate! Conexiunea creier-corp la naștere și după naștere

  1. Janina Fisher, Ph.D. – Vindecarea sinelui fragmentat al supraviețuitorilor traumelor: o abordare terapeutică folosind teoria polyvagală
  2. Deb Dana, LCSW – Măiestria co-reglării: O demonstrație practică
  3. Paula Scatoloni, LCSW, SEP, TEB – Somatic Experiencing

Tracy Stackhouse, MA, OTR – Sensory Integration

Nicole Black, P.h.D. – EMDR – Restabilirea umanității: Integrarea și puterea vindecătoare a siguranței

  1. Linda Thai, LMSW, ERYT-200, CLYL – Îmblânzirea, calmarea si abordarea somatică a traumei în contextual sistemelor represive
  2. Sonia Gomes, Ph.D – Teoria polivagală – Practică clinică folosind metoda SOMA-Embodiment.

Toate înregistrările sunt subtitrate în limba română și vor putea fi accesate de participanții la simpozion pe site-ul www.polyvagal.ro până la 31.03.2023.

La finalul evenimentului live de la Baia Mare, între orele 17-22, la restaurantul hotelului Mara, va avea loc “Balul Integrativiștilor”, organizat în cadrul aniversării a 14 ani de la înființarea Institutului Român de Psihoterapie Integrativă din România. Pentru detalii și înscrieri la “Balul Integrativiștilor” trimiteți mail la:  polyvagal.romania@gmail.com sau sms la: 0742280288

TAXE DE PARTICIPARE

Taxa de participare la simpozion este de 300 lei și se va achita prin virament bancar în contul Institutului Român de Psihoterapie Integrativă: RO31RZBR0000060023914506, deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Rosetti, București. La detalii transfer vă rugăm să specificați: “Numele și prenumele – Taxa Simpozion Polyvagal”.

PROCEDURI DE ÎNSCRIERE

  • Pentru înscrierea laSimpozion completați acest formular
  • După achitarea taxei veți primi prin e-mail de la polyvagal.romania@gmail.com instrucțiunile necesare pentru a accesa link-ul Simpozionului
  • Pentru alte detalii accesați www.polyvagal.ro și www.irpi.ro

#conectare #safe #polyvagal #PolyvagalRomânia #polyvagalinformedtherapists #PolyvagalRomania #perceptie #autoreglare #ventral_vagal #teoria_polyvagală #teoria_polivagala #vagal_nerve #simpozion

.

Formular inscriere