Opt ani de realizari si impliniri! Opt, opt, opt….imi tot repet cu voce tare. Si dintr-odata imi dau seama de semnificatia profunda ce se ascunde sub cifra opt: magie si infinit.

Magie pentru ca la IRPI am descoperit ce inseamna cresterea personala, a mea si a celorlati. Magie pentru ca aici am invatat ca nu sunt singura si ca nimic nu este ireversibil si am descoperit ca poti sa fii tu insuti fara sa mai porti masti. Magie pentru ca oamenii de la institut, fie ei formatori sau colegi, mi-au fost si-mi sunt alaturi atunci cand am nevoie. Si in sfarsit, magie,  pentru ca pot sa privesc la drumul parcurs pe calea devenirii si descoperirii de sine si sa spun oricui ma intreaba: Da,oricine poate!

Infinit pentru ca explorarea interioara pe care o faci fie tu cu tine, fie cu clientii tai, este ca plimbarea cu un velier pe un ocean nesfarsit de emotii, sentimente si situatii: oriunde privesti in jur este numai apa, dar stii ca daca folosesti corect busola te vei indrepta in directia buna si vei da, in final, de mult ravnitul pamant. Invatarurile primite mi-au luminat calea si mi-au aratat intodeuna bucatica de pamant pe care o cautam, la fel cum fac si eu acum pentru altii. Un flux nesfarsit ce porneste de la formatorii mei si se continua, prin mine si prin colegii mei, mai departe in lume.

IRPI, opt ani de realizari si impliniri! Fie ca acest 8 sa devina un magic ∞ !

Psihoterapeut Integrativ

Florentina Negrescu