Dragi Colegi psihologi și psihoterapeuți,

Evenimentul anului în psihologia românească va avea loc la Cluj 22-24 noiembrie, unde se vor împlini toate obiectivele de formare continuă, comunicare colegială și schimb de experiență.
Conferința APR de anul acesta este un prilej unic de a aduce împreună în inima Transilvaniei psihologii din România – un moment important pentru întărirea comunității și pentru realizarea de noi legături profesionale.

Din dorința de a dezvolta ”Unitate în Diversitate”, invitația de a participa este trimisă atât către cercetători, cât și către practicieni, care au împreună datoria de a consolida o viziune împărtășită privind psihologia din România în următorii ani.

Conferința va fi, de asemenea, creditată conform normelor de COPSI (http://conferinta.apsi.ro/index.php/informatii-generale/creditare) – un avantaj în plus pentru implicarea și participarea practicienilor.

Nu uitați să salvați datele de 22-24 noiembrie, astfel încât să luați parte la o experiență memorabilă, atât pentru profesia/știința psihologiei, cât și personal!

Mai multe detalii pot fi găsite pe http://conferinta.apsi.ro/index.php

https://www.facebook.com/events/907848702881251/