În 2018, capitala psihoterapiei integrative europene este Praga. În acest an, cea de-a 9-a ediție a Conferinței Asociației Europene de Psihoterapie Integrativă poartă numele „Rădăcinile și Darurile Psihoterapiei Integrative” și se desfășoară între 12 și 14 octombrie 2018, la Praga.

Tematica workshopurilor și a prelegerilor include subiecte ce țin de bazele psihoterapiei integrative, competențele psihoterapeutului integrativ, procesul de integrare ce are loc în practica, cercetarea și formarea în psihoterapie.  Iată câteva dintre titlurile atelierelor deja anunțate:

  • Cum pot să prindă rădăcini neurobiologice în creierul clientului eforturile terapeutice susținute?
  • Cum poate stimula cercetarea în psihoterapie integrarea psihoterapeutică?
  • Ce face ca un psihoterapeut să fie bun?

Conferința va avea loc în clădirea – monument istoric a Universității Charles din Praga, oraș ale cărui clădiri foarte bine conservate reprezintă peste 1000 de ani de dezvoltare culturală a Europei Centrale. În apropierea locului de desfășurare a evenimentului se află Podul Charles, Castelul din Praga și nenumărate muzee, teatre și monumente istorice și arhitecturale.

 

Detalii despre modalitățile de înscriere, program, cazare și termene limită puteți găsi pe siteul conferinței: http://www.eaip2018.cz/