Începutul noului an a fost marcat la Institutul Român de Psihoterapie Integrativă prin trei evenimente profesionale importante. Acestea reprezintă atât oportunități de dezvoltare și formare profesională continuă, cât și ocazii de reconectare a membrilor IRPI din întreaga țară.

În acest an, în weekendul 27-28 ianuarie, filiala Institutului din Baia Mare a găzduit Simpozionul IRPI 2018, Balul Psihoterapeuților Integrativi și lansarea de carte a psihoterapeutului Mihaela Ghercă, „Vocabularul emoțiilor”.

Simpozionul IRPI 2018

Având ca temă „O perspectivă integrativă privind tehnici și metode de evaluare și intervenție”, simpozionul a fost coordonat de Psih.Dr. Mara Priceputu și Psih.Dr. Viorel Pașca și a avut o participare de peste 100 de psihoterapeuți integrativi și psihologi clinicieni.

Printre subiectele abordate în cadrul Simpozionului se numără: procesul schimbării terapeutice ce facilitează atingerea stării de bine și metodele psihoterapeutice integrative abordate pentru generarea schimbării.

Balul Psihoterapeuților Integrativi

Este un eveniment cu o tradiție de trei ani, la care participă la fiecare început de an membri ai comunității IRPI din mai multe filiale din țară. Anul acesta au fost prezenți colegi din București, Satu Mare, Baia Mare.

Lansarea de carte – „Vocabularul emoțiilor”

„Vocabularul emoțiilor” reprezintă un instrument de lucru psihologi și psihoterapeuți, creat de psihoterapeutul Mihaela Ghercă și face parte din colecția „Călătorie în lumea emoțiilor”.

„Colecția, tipărită de editura IRPI, cuprinde „Vocabularul emoțiilor”, o carte de colorat emotii si „Cutia cu emoții”, toate redând materiale de lucru pentru psihologi, psihoterapeuti, cadre didactice, părinți si pentru oricine calatoreste pe drumul devenirii O PERSOANA.
**Cunoscandu-ti emotiile ajungi la stapanirea lor si descoperi puterea sufletului tau.**” afirmă Mihaela Ghercă.