Începând cu data de 17 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina se transformă în centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2. Astfel, tot din această dată, au fost oprite toate internările.
În dorința de a fi mereu alături de pacienții noștri, pentru perioada în care nu veți mai putea veni la spital, vă punem la dispoziție un serviciu online GRATUIT de Evaluare medicală la distanță. Prin intermediul acestuia, medicii noștri vă pot oferi recomandări medicale, vă pot îndruma către alte unități sanitare care se pot îngriji de problema dumneavoastră.

ACEST SERVICIU SE ADRESEAZĂ PACIENȚILOR CARE AU MEDICUL CURANT LA SPITALUL CLINIC COLENTINA ȘI DORESC SĂ ÎL CONTACTEZE ÎN PERIOADA URMĂTOARE, PRECUM ȘI PACIENȚILOR CARE VOR SĂ RECONTACTEZE UN MEDIC DE PE UNA DINTRE SECȚIILE SPITALULUI, UNDE AU FOST INTERNAȚI.

 

Prin acest serviciu, puteți adresa întrebări medicale, puteți transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntați și încărca documente medicale. Veți primi, în cel mai scurt timp posibil, răspuns de la unul dintre medicii noștri. Răspunsul va fi transmis  în 12-24 de ore, în funcție de disponibilitatea personalului medical.
Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj/evaluare din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dvs. Această evaluare este GRATUITĂ.

Link de acces: pacient.assmb.ro/solicita-evaluare